Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
![]() |
|
---|---|
Hastane: | Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi |
Telefon Numarası: | 0212 453 18 50 |
Faks: | 0212 523 22 88 |
Randevu Telefonu: | 0212 453 18 50 |
Adres: | Topkapı Mah. Adnan Menderes Vatan Bul. No:113 Fatih / İstanbul |
İnternet Sitesi: | https://bezmialem.edu.tr/dis-hekimligi-fakultesi/tr/Sayfalar/anasayfa.aspx |
Online Randevu: | https://randevu.bezmialemhastanesi.com |
Laboratuvar Sonuç: | |
Email: | dfakultesi@bezmialem.edu.tr |
Sponsor Bağlantılar: |
Hastane Hakkında Bilgiler
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi online randevu alma ve telefonla randevu sistemleri, hastanenin adresi, telefon numarası ve diğer iletişim bilgileri, hastanenin haritası nerede olduğu, nasıl gidileceği bilgisi
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2010 yılında kurulmuştur.
Bezmialem Diş Hastanesi‘nin tam ismi Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’dir.
Hastanede; Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi, Pedodonti (Çocuk diş Hekimliği), Endodonti, Ortodonti, Periodontoloji, Protetik Diş Tedavisi, Restoratif Diş Tedavisi olmak üzere 8 dalda klinik hizmeti verilmektedir.
Harita
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi haritasına bakmaktasınız. Hastanenin koordinatları şöyledir Enlem: 41.01821 ve Boylam: 28.935954. Haritanın üzerindeki - ve + kullanılarak daha net görüntü sağlayabilir böylelikle hastanenin yerini net bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Hastaneye Nasıl Ulaşım Sağlarım
Metro: Havalimanı - Aksaray metro hattını kullanarak Emniyet-Fatih durağında inerek Üniversitemize ulaşabilirsiniz.
Tramvay: Kabataş – Bağcılar tramvay hattını kullanarak Çapa-Şehremini durağında inerek Üniversitemize ulaşabilirsiniz.
Deniz otobüsü: Yenikapı iskelesini kullanarak Üniversitemize ulaşabilirsiniz.
Metrobüs: Edinekapı durağında inerek Aksaray yönüne doğru giden minibüs ile Üniversitemize ulaşabilirsiniz.
Araç: D100 – Ankara İstikametinden Gelinirse Eyüp sapağından sonra Topkapı, Aksaray sapağına girdiğinizde Vatan caddesine (Adnan Menderes Bulvarı) bağlanacaktır. Aksaray ordu evini geçtikten sonra sağda Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve Hastanesi görülecektir.
D100 – Edirne/Topkapı İstikametinden Gelinirse; Cevizlibağ sapağından sonra Topkapı, Aksaray sapağına girdiğinizde yol Vatan caddesine (Adnan Menderes Bulvarı) bağlanacaktır. Aksaray ordu evini geçtikten sonra sağda Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve Hastanesi görülecektir.